Com eliminar notícies i interessos de la barra de tasques de Windows 10

Com estem acostumats a Microsoft en cada actualització ens colarem algun canvi, alguns a "poca cosa" sense preguntar. En l'última actualització d'abril (21H1) hem aparegut un Feed de notícies i interessos a la barra de tasques de Windows 10.

La idea és tenir a mà, la previsió meteorològica a la teva ciutat o notícies d'alt interès com que Rocío Flores s'allunyi completament de Rocío Carrasco 😂. De la mateixa manera que algú pot estar interessat en tenir un accés ràpid a tots aquests temes, podeu configurar els canals que ens interessen, la font és, del mateix, MSN de microsoft mateix.

Com totes aquestes addicions és una altra càrrega per al sistema, encara que vostè té un ordinador potent amb un bon processador i una gran quantitat de RAM tot està sumant. D'altra banda per a aquells que prefereixen no tenir distraccions o icones innecessàries en la seva barra de tasques, també és un estri completament prescindible.

Com eliminar notícies i interessos

Per desactivar la seva pantalla només has de fer clic amb el botó dret del ratolí sobre qualsevol àrea de la barra i buscar l'entrada Notícies i interessos i en el submenú que apareix anar a Desconnectar. Aquí mateix també podeu modificar la pantalla per mostrar només la icona, la icona més el títol …

En cas que en el futur volgués tornar a veure aquesta informació, simplement faria el procés cap enrere, feu clic amb el botó dret del ratolí a qualsevol lloc de la barra de tasques, i cerqueu Notícies i interessos i tornaríeu a activar la seva visualització.

Com eliminar notícies i interessos

Article written by

ESIC & UAB (Barcelona)

Me gustaría conocer tu opinión. Muchas gracias!